Csütörtök, 24. Augusztus 2017
     Kezdőlap arrow Rendelőkbe: PLA set
Főmenü
Kezdőlap
A BPRS terápiáról
Rendelőkbe: PLA set
Kezelések
Tapasztalatok
Árak
Munkalehetőség
Franchise üzlet
Dr. Pál K. jegyzet
BPRS a TV-ben
Képek
Nyelv/Language
Portable Life Aid Nyomtatás E-mail

Információ és Rendszeranalitika
Orvosfelhasználóink részére

A BETA verziójú B.P.R.S. 3.4 programszámú rendszerünk tesztelése 2006. június 1.-én sikeresen befejeződött. Köszönettel tartozunk minden orvosfelhasználónknak, egészségügyben dolgozó kollégáknak és betegeinknek, akik a készülékeket gyártási áron megvásárolták, és ez idő alatt használói tapasztalataikkal segítették a teljes rendszer mind tökéletesebbé válását.
Az összegyűjtött tapasztalatokból egyértelműen megállapítható, hogy a közgyógyellátás és a magánorvoslás területén tapasztalt hatalmas űrt sikerült betölteni a Biofizikai Regeneráló Rendszer hat év alatt történt kifejlesztésével. A betegtájékoztatás, diagnosztika, megelőzés, szűrés, gyógyítás és életminőség javítás területeit összefogó és ellátó Portable Life Aid (Mobil Egészségközpont) beváltotta a hozzáfűződő előzetes reményeket. Sőt egyes területeken még a vártnál is nagyobb eredményeket értek el a megfelelő betanítás és alkalmazási gyakorlatok után orvosfelhasználóink, és a készülékeket kezelő asszisztensi csoportok. A világ számos országában sikeresen alkalmazott módszer napjainkban már Magyarországon is az állami szféra központi támogatási rendszerében látszik megtalálni méltó helyét.
A hosszú évek alatt történő tesztelésekben résztvevő készülékvásárlóink segítségét viszonozva ez alkalommal felajánljuk minden partnerünk részére a számukra rendelkezésre álló készülékeik becserélését illetve kiegészítését a legmodernebb és teljes konfigurációvá bővítése céljából. Természetesen önköltségi áron biztosítjuk a meglévő állomány korszerűsítését és kiterjesztését a teljes P.L.A. (M.E.) készletre.

A Portable Life Aid (P.L.A.) - B.P.R.S. PRO részei

1.: Betegtájékoztató és betegkoordinációs audio - vizuális egység.

A modern orvoslásban már nem elég a kiszélesedett kínálatot a hagyományos csatornákon keresztül exponálni a pacientúra felé. A betegek, ellátásuk előtti várakozással töltött több-kevesebb idejében kiváló lehetőséget nyújt e komplett rendszerre való figyelemfelkeltést, tájékoztatást és orientációs betegirányítást lehetővé tevő egység. Az igény szerint asztalon elhelyezhető, vagy falra installálható LCD képernyős personal DVD player a hozzá integrált aktív hangerősítő berendezéssel kellő figyelemfelkeltéssel rendelkezik a várakozó betegek számára. Ugyanakkor nem túlzottan tolakodó és nem uralja túl a rendelkezésre álló teret. A készülékben folyamatosan futó lemezről átjövő információk közül minden várakozó számára a legfontosabb és személyesen aktuális tapasztalatok láthatóak. Ezek készítik elő a beteg sorra kerülése utáni kérdéseit és a terápiás igényeit a számára új gyógyulási lehetőségről. A folyamatosan bővülő terápiás tapasztalatokról időszakonként kiadott újabb filmekkel mindig a legaktuálisabb információkat lehet így eljuttatni mind a betegek, mind a szakszemélyzet részére. A personal DVD használható 220 Voltos váltakozó áramú hálózatról, 12 voltos egyenáramú gépkocsiakkumlátorról, illetve saját akkumlátorával.


2.: Többszintű szűrő- és leletező diagnosztikai szett.

A P.L.A. alkalmazásakor megkülönböztetett figyelmet kell fordítani arra a tényre is, hogy a számos újfajta kezelési mód között kiemelkedően fontos az is, hogy ezzel a módszerrel nem csak a beteg érzései igazolhatják vissza a beteg gyógyulását. Ez egyébként nagyon szubjektív, és éppen ezért más terápiák eredményességét kétségbe vonhatóan támadható felületet biztosít még akkor is, ha az a másfajta új terápia egyébként bármely mértékű sikerrel is kecsegtethetne. Jelen terápiánk esetében a beteg állapotának felmérésére szolgáló eszközökkel kvantitatív és kvalitatív módon leletezhetőek a következő jellemzők:

a/ koleszterinszint
b/ vércukorszint
c/ testzsírtömeg (testzsítömeg -index)
d/ testvíztömeg
e/ testsúly
f/ vérnyomás

A szetthez tartoznak még az egzakt méréseket lehetővé tévő steril kesztyűk.
A méréseket kiegészítendő módszerként használható még a B.P.R.S. PRO készülék energetikai állapotfelmérő diagnosztikai lehetősége is. Ezt némi gyakorlattal könnyen elsajátíthatja a terápiás tanácsadó orvos, vagy akár az asszisztencia is.


3.: A B.P.R.S. terápia komplexitásáról írt tanulmány, Dr. Pál Katalin szerző munkája.


4.: Kettő darab teljeskörű használati és programozási útmutató a B.P.R.S. PRO számítógép-vezérelt orvostechnikai készülékről. A mellékletben a bázispontok helyének detektálását segítő színes ábrasorozattal.


5.: Klinikai szakvélemény. A B.P.R.S. terápia orvostechnikai véleményezése.


6.: A B.P.R.S. terápia Európai Uniós engedélyeinek és mellékletének másolata, magyar és angol nyelven.


7.: Orvosi- és betegtapasztalatok a B.P.R.S terápiáról.


8.: Öt darab digitális adatrögzítéssel készült információhordozó a 3, 4, 5 pontokban jelzett nyomtatványokról. A terápia iránt érdeklődő új kollégák, betegek vagy azok családtagjai számára történő tájékoztatás céljából.


9.: Öt darab DVD formátumú digitális adathordozó a terápia orvosfelhasználói- és betegtapasztalatait összegző riportokkal. Használható az 1. pontban leírt rendszerben, asztali DVD lejátszóban, valamint asztali számítógépben és laptopban (amennyiben azokban dvd meghajtó található). A terápia iránt érdeklődő új kollégák, betegek vagy azok családtagjai számára történő tájékoztatás céljából.


10.: Szénsavfürdő berendezés. Különböző vérkeringési betegségekben szenvedő paciensek speciális kezelésére szolgáló installáció. (Minimum ülőkád nagyságú kád használatához kötött készülék.)

11.: A B.P.R.S. PRO készülékkel történő extra pontok kezeléséhez szükséges szakkönyv.


12.: BioPhysical Regeneration System Professional orvostechnikai készülék. Szakszemélyzet által, több beteg folytatólagos kezelésére alkalmas terápiás készülék, állapot-felmérési, diagnosztizálási és pontkereső funkciókkal.

Részei:
1/ mikroszámítógép által vezérelt, hálózatfüggetlen, modulált jelalakok előállítására képes impulzusgenerátor.
2/ kettős mágnesfejet tartalmazó, kombinált szonda- és testelektróda, két oldalán független távindítási funkciót ellátó vezérlő gombokkal. A testelektróda részen magasfényű krómozott felületi kezeléssel.
3/ Helyettesítő célú, teljes felületén magasfényű krómozott testelektróda. A vezérlő készülékhez egy mozdulattal csatlakoztatható módon azonnali leválasztást végez a 2-es pontban leírt kombinált elektróda test részének kiiktatásával.
4/ Multifunkciós akkumlátor töltő egység. Az 1-es pontban leírt egység üzemeltetéséhez szükséges, egyszerre 4 db akkumlátor töltésére alkalmas készülék. Használható 220 voltos váltakozó áramú transzformátoráról, 12 Voltos egyenáramú gépkocsiakkumlátorról illetve asztali számítógép vagy laptop USB portján keresztül.
5/ Nyolc darab, egyenként 2600 mAh AA típusú "ceruzaakkumlátor". Az 1-es pontban leírt készülék folyamatos működéséhez szükséges 4 darab akkumlátor használata közben, a másik 4 darab akkumlátor töltése lehetséges. A teljes szett így alkalmas a páciensek folyamatos kezelésére.

A P.L.A. - B.P.R.S. PRO rendszer biztonságos szállítását két darab, polifoam szivacsbetéttel biztosított hordozóbőrönd garantálja.

A rendszer orvos, természetgyógyász illetve szakszemélyzetük számára történő betanításához szükséges idő: 3 munkanap, napi 8 óra elmélet és gyakorlat vegyesen. A tanfolyam külön egyeztetés tárgyát képezi minden rendszerinstalláláskor. Új alkalmazási régió elindítása esetén minimum 10 db P.L.A. rendszer megvásárlása esetén ingyenes. Amennyiben az alkalmazó régió területén történik, úgy a betanítást végző (a betanítandók létszámától függően) 3-5 fő személyzet ellátásának és utazásának költségei képeznek plusz invesztíciót.